„A könyv visz múltat a jövőbe”
H

Hírek

Kedves Publika Tagok, Támogatóink

erkély

Köszöntöm Publika Tagjainkat, Támogatóinkat, Minden Kedves Érdeklődőt!

Örömmel mutatom be új honlapunkat, remélem tetszeni fog az új elrendezés és forma. A honlap meg újításával azt szeretnénk elérni, hogy több információt és könnyebben hozzáférhető módon adhassunk közre .
Az induláskor nagy örömet okoz, hogy a Verseghy Ferenc Könyvtárral közösen rendezett konferenciánk, a Könyvtárak a hátrányos helyzetű emberek szolgálatában nagy sikerrel lezajlott előadásait, az eszmecserék összefoglalóit itt közre adhatjuk. Reméljük, hogy a konferencián szép számmal jelenlévő kollégán, olvasóinkon túl ilyen formában még nagyon sokan megismerkedhetnek a konferencián elhangzottakkal.
Az új honlapunkon lehetőséget adunk arra is, hogy a konferencia témájához hozzászólhassanak, javaslatokat tehessenek a további fejlesztésekre.
Folyamatosan új információkkal is jelentkezni fogunk, megpróbálunk újdonságokat, érdekességet megosztani tagjainkkal, támogatóinkkal.

Jó olvasást!

Billédiné dr. Holló Ibolya

közgyűlés

2019-04-14
A PUBLIKAMKK éves közgyűlése 2019. május 6-án a KVIM -ban. Beszámoló az Események Konferencia rovatban

25 éves az Egyházi Könyvtárak Egyesülése

2019-03-07
Nagy örömmel vettünk részt az EKE születésnapi ünnepségén március 5-én, kedden a Pázmány Péter Katolikus Egyetem JÁK Dísztermében. A Szent Ágoston idézet szellemében “ A szükséges dolgokban legyen egység, a kétesekben szabadság, mindenben pedig szeretet. kívánunk az eddigiekhez hasonló tartalmas éveket az egyesület vezetőinek és minden tagjának. Publika Magyar Könyvtári Kör  Billédiné dr. Holló Ibolya […]

2019-03-02
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kiállításait tekintettük meg a Publika Kul-Túra programjaink keretében február 28-án. Beszámoló az események rovatban.

Kedves Publika Tagok, Barátaink, Látogatóink!

2018-12-31
Beszámoló és üdvözlet újévre.

Könyvtárak a hátrányos helyzetű emberek szolgálatában konferencia sikeresen lezajlott.

2018-12-14
Szolnokon november 30-december 1.-én a PublikaMKK és a Verseghy Ferenc Könyvtár szervezésében lezajlott sikeres konferencia előadásainak, bemutatóinak a megbeszéléseknek írott és hangzó, képi anyagait megtekinthetik az Események/konferencia rovatban. A figyelő hallgatóság.

A Vígadóban

A Vígadóban

2018-11-18
Publika Kul-túra programunk keretében értékes, élvezetes látogatást tettünk  a MMA Könyvtárában és a Pesti Vigadó kiállító termében 2018. szeptember 27-én. A program első részében a könyvtár feladatairól, tevékenységéről Vass Johanna könyvtárvezetővel beszélgettünk.