Eredményhirdetés az Egyszer volt, hol nem volt novellaversenyről

EREDMÉNYHIRDETÉS

A Publika Magyar Könyvtári Kör” Egyszer volt, hol nem volt. Történetem röviden” címmel elbeszélő versenyünket a meghirdetés szerint április 25-én lezártuk.

A  pályázatra beérkezett 8 érdekes, szép, rövidebb, hosszabb elbeszélés, amelyet a Honlapon, az Ezt olvassátok rovatunkban folyamatosan közreadtunk, lehetővé tettük a hozzászólást, véleménynyilvánítást, eszmecserét.

A beérkezett szavazatok alapján a Zsűri az alábbi határozatot hozta:-

  1. Díj. Mahagóni szobrocska . Jelige: Égi . Hálapénz.
  1. Díj Jelige: Katica. Emlékek a régi időkből

III. Díj. Jelige: Violetta. A primadonna

 

A  meghirdetett díjakon felül a zsűri két újabb díjat szavazott meg.

  1. Elnöki különdíj:  Jelige: Igaz mese.

2.Közönség díj. Jelige: Orosz lány. Csodakalács

 

A nyerteseknek gratulálunk. A verseny minden részt vevőjének köszönjük, hogy novellájával megörvendeztette a Publika Honlap olvasóit.  Reméljük, hogy az újabb akciókba is lelkesen bekapcsolódnak.

Köszönöm azoknak, akik az értékeléseket beküldték és minden kedves Publika Honlap olvasónak, aki kommentjeivel színesítette a novella versenyt, növelte az érdeklődést.

A díjak átadására reményeink szerint még ez évben sor kerül személyesen, ha a húszéves jubileumi közgyűlésünket élőben megtarthatjuk.

Budapest, 2021. június 1.

Billédii Ferencné dr. Holló Ibolya elnök

 

 

  • Nagy szeretettel gratulálok a győzteseknek és a díjazottaknak, s nem különben az Elbök asszonynak. aki az egészet kitalálta és meghirdette.. Nagyon jónak tartom az ilyen kezdeményezéseket, mert mindsig akad egy-egy rejtett tehetség. További sok sikert kívánok mindenkinek!

    • admin szerint:

      Köszönöm szépen az elismerést, de nem elég kitalálni valamit, ha az nem találkozik az emberek érdeklődésével, hamvába holt. Egyszer egy apa a fiával, huszonéves- volt a vendégem. Amikor a közös fiatalkori, egyetemi emlékeinkről kezdtünk beszélni és én javasoltam, hogy łrjuk meg, a fiú ezt mondta: Ugyan kit érdekelnek a régi történetek! Hál’Istennek azt tapasztalom, hogy nagyon is érdeklődnek a fiatalok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük